EB expo


Kiállítások - Expo

Reklám

Közúti szállítás

Digitális nyomtatás

Családi kisvállalkozásunk már 28 éve áll az önök rendelkezésére. Tapasztalt, gyakorlott és kreatív csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt a kiállítástámogatás, valamint a reklám- és az asztalosipari termékek területén a tervezéstől kezdve a gyártáson át egészen a tényleges megvalósításig. Legfőbb célunk az ügyfelekkel fenntartott hosszú távú együttműködés. Emiatt nagyon fontos számunkra, hogy ön maximálisan elégedett legyen a munkánkkal.

Annak érdekében, hogy magas színvonalon, rugalmas és megbízható módon elégítsük ki ügyfeleink minőségi elvárásait, saját gyártósorokat építettünk ki. 2015-ben profi reklámkészítő berendezéseket, 2019-ben pedig profi asztalosipari gépeket szereztünk be. Saját gyártásunknak köszönhetően jelenleg versenyképes, megfizethető, maximálisan megbízható és rugalmas megoldásokat kínálhatunk – és természetesen mindig az ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Tisztelettel: Bulavčiak Tomáš

Szolgáltatásaink


Kiállítások:

Megtervezzük, legyártjuk vagy biztosítjuk önnek a legkülönfélébb, teljes körű szolgáltatáscsomaggal rendelkező kiállítási standokat a Szlovákiában vagy Európa bármely pontján rendezett kiállításokon és egyéb rendezvényeken. Szolgáltatási portfóliónk magában foglalja a kiállítási standok méretre gyártását és összeállítását, a moduláris kiállítási standok bérbeadását vagy értékesítését, illetve raktárhelyiségeinkben történő tárolását a következő felhasználásig. Függetlenül attól, hogy moduláris kiállítási standot vagy egyedi kiállítási standot választ, tapasztalt és rendkívül megbízható csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy vállalata minden kiállításon a lehető legjobb megjelenést érje el, sikeres legyen, és a kiállítási standba fektetett beruházás kamatostul megtérüljön.

- Egyedi kiállítási standok
- Moduláris kiállítási standok
- Konferenciák, szemináriumok, céges rendezvények és roadshow

Moduláris kiállítási standok:

A moduláris standok alapját alumíniumszerkezet képezi. Viszonylag könnyen összeállíthatók, szétszerelhetők és újra felhasználhatók. Előállításuk kevésbé költséges, ezért a legnépszerűbb kiállítási standok közé tartoznak. Ideális megoldást jelentenek olyan cégek számára, melyek költségvetése nem éri el a nagyvállalati szintet. Az Octanorm és Maxima rendszerek rugalmasak, könnyűek és egyszerűen tárolhatók.A cserélhető panelek lehetővé teszik a rendszerek bármilyen típusú kiállítási standhoz történő egyszerű adaptálását. Ennek köszönhetően ön jelentősebb többletköltségek nélkül az aktuális igényekhez igazíthatja a vállalati prezentációját. További nagy előnyük a standkonfiguráció variálhatósága, ami nagy előnyt jelent a standokkal szemben támasztott, gyakran változó igényeknek való megfelelés szempontjából.

A standot pontosan az ön elképzelései szerint alakítjuk ki. Bízza ránk a kiállítással kapcsolatos összes feladatot (többek között a tervezést, a szolgáltatások megrendelését és magát a megvalósítást), és csak a lényeges dolgokra összpontosítson, hogy a kiállítás a lehető legsikeresebb legyen a vállalata számára. Nálunk saját moduláris standot is vásárolhat, melyet szükség esetén a raktárhelyiségeinkben tárolunk, és bármikor előkészítjük egy másik kiállításra.

Egyedi kiállítási standok:

Ügyfeleink számára a legigényesebb elvárásoknak is megfelelő kiállítási standokat tervezünk és gyártunk. Az ilyen típusú standmegoldásaink átfogó szolgáltatáscsomagot foglalnak magukban, amelybe többek között a formatervezés, a gyártás, az összeállítás és szétszerelés, a logisztika és a stand tárolása is beletartozik. Gyakorlatilag bármilyen tervet megvalósítunk. Sokéves tapasztalatunknak és komoly megközelítésünknek köszönhetően olyan standot készítünk önnek, amely garantálja a pozitív első benyomást, és bármilyen kiállításon megalapozza a vállalat sikeres prezentációját.

Reklám:

Önnek csak a saját munkájával és az ügyfeleivel kell törődnie, mi pedig gondoskodunk a vállalata sikeréről és láthatóbbá tételéről! Sokéves tapasztalatunk óriási előnyt jelent a különféle igényszintű projektek megvalósításában a reklámgyártás területén. Hatékony partnere vagyunk a reklámgyártás összes szegmensében – a névjegykártyák és szórólapok előállításától kezdve a fóliák és bannerek nyomtatásán keresztül egészen a kiállítási standok teljes körű megvalósításáig.Nálunk semmi sem szab határt a fantáziának. Szakszerű és kreatív csapatunk készséggel ad tanácsot, elkészíti a grafikai terveket, javaslatot tesz a gyártási folyamatra, és biztosítja a szerelési munkák elvégzését. Az említett szolgáltatásokat elsősorban saját szakértői csapatunk nyújtja a saját telephelyünkön és a saját gépeinken, de szükség esetén olyan bevált partnerek szolgáltatásait is igénybe vesszük, akik minden esetben eleget tesznek a szigorú elvárásainknak. A reklámgyártás területén is a honlapunk bevezetőjében említett jelszót követjük: Legfőbb célunk az ügyfelekkel fenntartott hosszú távú együttműködés. Emiatt nagyon fontos számunkra az ön maximális elégedettsége, amelyet rugalmas hozzáállásunknak és a legmagasabb minőségi színvonalnak köszönhetően képesek vagyunk garantálni.

- Fényreklám
- 3D reklám
- Reklámtábla
- Reklámbanner
- Vászonnyomtatás
- Fali és bútortapéták
- Kirakatok fóliázása
- Autófóliázás
- Reklámfelületek előállítása és telepítése
- Tájékoztató vitrinek és táblák
- Reklámtárgyak
- Promóciós termékek

Konferenciák, szemináriumok, céges rendezvények és roadshow:

A különféle kiállítási és vásári standok gyártása terén szerzett széleskörű tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően kisebb és nagyobb standok gyártását is képesek vagyunk megtervezni, biztosítani és végrehajtani. Ezenkívül vállalati prezentációs rendezvények szervezését is vállaljuk, és segíteni tudunk vállalata prezentációjában a szállodákban, konferenciaközpontokban, sportcsarnokokban vagy közvetlenül a vállalat termeiben megrendezésre kerülő konferenciákon vagy céges rendezvényeken. Az igényes kialakítású standoknak és az ilyen típusú rendezvényekre szánt egyéb prezentációs elemeknek több előnye is van, amelyek a kiemelkedő rugalmasságban, a variálhatóságban és elsősorban az alacsony előállítási költségekben, bérleti díjban vagy a megvalósítás alacsony költségeiben mutatkoznak meg.

Közúti szállítás:

Saját járműparkunknak köszönhetően a kész megrendeléseket számos szállítmányozó céggel együttműködve megbízhatóan és biztonságosan kézbesítjük Európa bármely pontjára.

Referenciák


Elérhetőségek


 

EB expo – Tomáš Bulavčiak
SNP 17
903 01 Senec

IČO: 43325327
IČ DPH: SK 1075575226
Okresný súd Senec, vložka číslo: 140-13540

Číslo účtu: 562 951/5200, Názov účtu: Bulavčiak Tomáš
IBAN: SK 86 5200 0000 0000 0056 2951
BIC/SWIFT: OTPV SK BX


Kiállítások: Tomáš Bulavčiak
+421 903 263 517
tomas@ebexpo.sk

Reklámgyártás: Tomáš Bulavčiak
+421 903 263 517
grafik.ebexpo@gmail.com

Számlázási osztály: Edita Bulavčiaková
+421 903 419 523
edita@ebexpo.sk

captcha