EB expo


Kiállítások - Expo

Reklám

Közúti szállítás

Digitális nyomtatás


Tisztelt üzleti barátaink, üdvözöljük a EB expo cég internetes oldalán. Az EB expo cég 1992-ben alakult EB BULAVČIAK néven, mint természetes személy – vásárok és kiállítások rendezése. A cég megállapítója a ma már elhunyt Ján Bulavčiak volt. Segítünk megszervezni cégük részvételét Szlovákiában és külföldön szervezett vásárokon, kiállításokon, szemináriumokon és konferenciákon. A legmodernebb alapanyagok segítségével készek vagyunk az Önök expozícióját rövid időn belül és minőségesen megtervezni, akár kulcsra készen, beleértve az expozíció belterét is (bútor, prezentációs technika, konyhasarok, virágdekoráció, stb.). Megtisztelés számunkra, hogy elkészíthetjük az önök termékeik és szolgáltatásaik bemutatását magas szakmai szinten.

Tisztelettel: Tomáš Bulavčiak.

Szolgáltatásaink


kiállítási standok tervezése Octanorm, Maxima Light építési rendszerrel, a szabad magasság 2,5 m és a felépítmény akár 8 m, fali kitöltési alap fehér és szürke kivitelben plexi, alumínium és fa széles színskálájú kombinációjával. Alkalmas kiállítások építésére, az egyszerűektől az összetett variációkig (derékszögű, átlós és íves), tér felosztására (irodák, transzparensek, pultok, vitrinek, korlátok és egyéb szerkezetek).

kiállítások különböző színű fa-műanyag-alumínium kombinációban, kiemelt világított felületű padló szőnyeg, fa, parketta, alumínium felülettel, különböző tervezésű és színű falak, nagy formátumú grafika, minőségi megvilágítás...

cégük konferenciákon, szemináriumokon, céges rendezvényeken vagy kereskedelmi központokban való bemutatására módunkban áll egyszerű bemutatási kiállítások, válaszfalak, kijelzők, plakátok vagy prezentációs pultok elkészítésére.

egyoldalas vagy kétoldalas világító reklám alumínium és műanyag profilokból, egyaránt alkalmas beltérre, valamint kültérre is.

megvalósítjuk a beltéri és kültéri információs táblák, vitrinek, épületjelzések, valamint iroda megnevezések, irányjelző táblák gyártását.

segíthetnek a vállalati identitás és az ügyféllel való kapcsolat kiépítésében. A skála igen széles, a szétosztandó kis tárgyaktól a luxus márkájú termékekig. A legnépszerűbb termékek közé tartoznak például a pólók, kalapok, esernyők, tollak, naptárak, kulcstartók, öngyújtók, táskák...

rövid és hosszú távú széleskörű matricákat kínálunk járműveik részére. Az autókat a teljes felületükön, vagy csak a motorháztető egy részén ragasztjuk.

beltéri berendezések – konyhasorok, irodai bútorok, beépített szekrények, bárpultok, éttermi berendezések, prezentációs helyiségek stb. – egyedi gyártását kínáljuk. A kínálatunk a legyártáson túl természetesen a szakszerű helyszíni összeszerelést is magában foglalja. Termékeinket különböző fajta fákból, vagy fa és egyéb anyagok kombinációiból gyártjuk.

alkalmasak cégük vagy üzletük reklámozására. A kirakatokat leggyakrabban digitálisan nyomtatott fóliával ragasztják, melyeket átlátszós, opálos vagy perforált fólia, színes fólia (főleg szövegek) és fényvisszaverő fólia kivitelben készítünk el.

reklám-, irányjelző és információs táblák gyártását kínáljuk Önöknek különböző anyagokból digitális nyomtatás, grafikus ábrázolás és fényvisszaverő fóliák segítségével.

a hirdetési transzparensek rugalmas és tartós anyagból készülnek, amelyek felgöngyölhetőek, moshatóak, egyaránt alkalmasak kültérre és beltérre. A hegesztési eljárásnak köszönhetően a hirdetési transzparensek méretei korlátlanok. Természetes a végső kidolgozás és a szélek fémmel való megerősítése, amely lehetővé teszi a könnyebb összeszerelést.

az Önök szállítási áruját, anyagát itthon és külföldön saját járműparkunkkal vagy megbízható partnerek együttműködésével tudjuk biztosítani úgy, hogy megfeleljünk partnerünk igényeinek a legkülönböző ágazatokban.

van elkészített hirdetési transzparense, óriásplakátja és nincs hová tegye? Következésképpen kínálunk Önöknek fém-vagy alumínium kereteket, állványokat, az Önök hirdetésére alkalmas konstrukciókat. Szolgáltatásaink részét képezi ezek összeszerelése is.

promóciós anyagok gyártását kínáljuk Önöknek kezdve az egyszerű névjegykártyákon, szórólapokon át a kiterjedt könyvkötésű kiadványokig. Az anyagok előállítását biztosítjuk a grafikus tervezéstől a különböző technológiájú nyomtatásig, mint az ofszet, digitális vagy lézernyomtatás. A leggyakoribb anyagok közé tartoznak a már említett névjegykártyák, szórólapok, valamint a poszterek, itallapok, közlemények, brosúrák, katalógusok, naptárak, kuponok, belépőjegyek, üdvözlőlapok...

segítünk a társaság cégnevének és logójának megváltoztatásában. Más szóval: segítséget nyújtunk cége számára egy új arculat kialakítása terén a tervezéstől a kivitelezésig.

Referenciák / Galéria


Elérhetőségek


 

EB expo – Tomáš Bulavčiak
SNP 17
903 01 Senec

IČO: 43325327
IČ DPH: SK 1075575226
Okresný súd Senec, vložka číslo: 140-13540

Číslo účtu: 562 951/5200, Názov účtu: Bulavčiak Tomáš
IBAN: SK 86 5200 0000 0000 0056 2951
BIC/SWIFT: OTPV SK BX


Kiállítások: Tomáš Bulavčiak
+421 903 263 517
tomas@ebexpo.sk

Reklámgyártás: Július Szabadoš
+421 948 549 555
j.szabados42@gmail.com

Számlázási osztály: Edita Bulavčiaková
+421 903 419 523
edita@ebexpo.sk

captcha